[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na oznamy ]

Kongresy



Na usporiadanie školení, seminárov, kongresov, konferencií, obchodných stretnutí, firemných akcií sú Vám celoročne k dispozícii naše 2 kongresové sály s možnosťou vzájomného prepojenia s celkovým počtom miest 150. Usporiadanie sedenia ako aj kapacita závisia od požiadaviek.

Kapacity kongresových sál

Usporiadanie sályŠkolské sedenieKino sedenieStoly do tvaru URozmery v m
Veľká kongresová sála1001506017 x 9
Malá kongresová sála50604013 x 7
Veža1220148 x 8

Priestory sú chladené, s moderným ekologickým technickým vybavením. Použitie školiacej techniky (premietacie plátno, flipchart a rečnícky pult) je súčasťou ceny prenájmu miestností. Počas školení Vám zabezpečíme občerstvenie, stravovacie služby a večerný program. Poskytnutie ubytovania v prípade viacdňových školení je samozrejmosťou.

Priestory sú nefajčiarské, s vyhradeným miestom pre fajčiarov.

Oznamy

Romantický pobyt „Ako v siedmom nebi“

detail »

Zimný festival jedla

detail »

Relax pobyt pre dvoch

detail »

Kre-aktív pobyt

detail »

Romantická „Towers“ večera

detail »

SPOLUPRÁCA

PARTNERI

Benefit Plus tripadvisor Sphere www.limba.com relax portal Stredná odborná škola vinársko-ovocinárska, Modra SPP program  

AKCEPTUJEME

VISA Elektron VISA Master Card Ticket Restaurant Cardt        

DÁTUM PRIDANIA
03.01.2018

Lang menu

zavrieť okno

Zimný festival jedla

15. január – 25. február 2018 v najlepších slovenských reštauráciách

Lákajú Vás gurmánske delikatesy najznámenitejších reštaurácií Slovenska? Túžite ochutnať špeciality najlepších šéfkuchárov z celej republiky? Radi by ste nakukli do ich majstrovských kuchýň? Chcete na vlastnej koži zažiť atmosféru prvotriednej reštaurácie, kde Vás naplno očarí profesionalita personálu a krásne vybavenie?

Doprajte zážitok z exkluzivity sebe aj svojim blízkym!

Festivalové menu Restaurant Landsfeld

1. Chute regiónov

Farmárske kačacie prsia s hruškovým chutney a grilovanými zemiakovými šúľancami

2. Naše ikonické jedlo

Údený losos atlantický s melónovým tartarom a Wasabi krémom

3. Kuchárova voľba

Zubáč na grile s batátovo – limetkovým pyré na marinovanej mrkve

Niečo navyše

Tradičný slovenský perník, čokoládovo orechový so slivkovou polevou s čokoládovými hoblinami

Degustačné kupóny už od 10,00 € je možné zakúpiť na tomto linku – http://www.zimnyfestivaljedla.sk/?…

zavrieť okno